Hemma på besök

På Leman Locke i London har det inretts för det moderna livet. En hotellvistelse som inte bara innefattar sömn, utan möjligheten att jobba, umgås och laga mat. Med mjuka pasteller är det lätt att komma till ro i det annars ganska galna London.

Hemma på besök

Det är inte längre sängens storlek som avgör hotellrummets. På nya Leman Locke finns det plats för både arbete och umgänge. Beläget i östra London, i den vibrerande stadsdelen Shoreditch är små studios inredda för gäster att sova, jobba, laga mat och umgås i.

leman-locke-bedroom-1

Designbyrån Grzywinski+Pons har formgett alla möbler så som soffor, fåtöljer, sängar och belysning. Rummen välkomnar med pastellfärger, varma texturer och runt mjukt ljus.

leman-locke-common-areas-2

På Leman Locke finns också både restaurang och bar, mötesrum och gym vilket gör det perfekt för både jobbresan och semestern.

leman-locke-bar-2

leman-locke-interiors-4

Grzywinski+Pons får en tillfällig vistelse att kännas som att komma hem till nära och kära. Omfamnad av trygga toner och former.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Arkitektritat

 • En geometrisk uppdatering

  Med inspiration hämtad från det toscanska landskapet och en stark koppling mellan arkitektur och trädgård, fick det historiska huset Hatherlie i Melbourne en unik uppdatering.

 • Ur askan

  Anna Karlins studio har tagit plats i en nedbränd tryckaffär på en bakgata i China Town. Numera sprakar det av nytt liv.

 • Fjords nya hem

  Finska inredningsdesigner Joanna Laajisto har inrett företaget Fjords nya kontor för att kännas som hemma.

 • Lager på lager

  Oväntat, skönt och feminint. Det är svårt att värja sig mot Barbara Ghidonis inredning. Vi kikar in i hennes hem i Milano.