Möt oss i Milano

Under hela designveckan i Milano, Salone del Mobile, bjuder Nya Rums systertidning Rum på utställning av skolorna Konstfack och Malmstens avgångsstudenter. Häng med oss varje kväll på den magiska innergården omgiven av ett nunnekloster från 1400-talet.

Möt oss i Milano

Nya Rums systertidning Rum, skolorna Konstfack och Malmstens avgångsstudenter bjuder in till en vecka full av designupplevelser. Med utställningen For the Love of Design – New design, Old Design, All design flyttar vi in ​​i det hisnande vackra klostret Chiostro Delle Umiliate.

_DSC4544

Det blir även bokfrossa och en oförglömlig workshop om designkommunikation och media. Häng med oss varje kväll på vår magiska innergård omgiven av ett nunnekloster från 1400-talet. Släng dig i gräset, njut av värmen, sällskapet och god dryck. Vår bar har öppet varje kväll kl 17-22.

Den 19 april kl 17.30 kan du även delta i tidskriften Rums workshop om designkommunikation och media.

Datum 17-22 april (workshop 19 april kl 17.30).
Tid Klockan 17-22, bar varje kväll.
Plats Chiostro Delle Umiliate, Via Cappuccio 7.
OSA behövs inte, bara kom… varje kväll!

Välkommen!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Nyheter

 • ANNAKARLIN_041018_SHOT_14_040_RETOUCHED_FLAT (kopia) Ur askan

  Anna Karlins studio har tagit plats i en nedbränd tryckaffär på en bakgata i China Town. Numera sprakar det av nytt liv.

 • Fjord25104_Final_Hires-2000x1333 Fjords nya hem

  Finska inredningsdesigner Joanna Laajisto har inrett företaget Fjords nya kontor för att kännas som hemma.

 • 159A9938 Lager på lager

  Oväntat, skönt och feminint. Det är svårt att värja sig mot Barbara Ghidonis inredning. Vi kikar in i hennes hem i Milano.

 • biasol-budapest-chengdu-08 Härmapan

  Inspirerade av Wes Andersons sagolika scenografi har arkitektbyrån Biasol inrett The Budapest Café i kinesiska staden Chengdu med en stor dos fantasi och lekfullhet.