Detaljer små

Ännu en gång blir vi bortskämda med vackra detaljer från danska Kristina Dam. Ljusstakar, välsvarvat trä, skulpturer, grafiska lampor och finaste marmor. Här är favoritdetaljerna från senaste kollektionen.

Detaljer små

Kristina Dam Studio grundades i Köpenhamn av Kristina Dam som är grafisk designer och arkitekt. Hennes varumärke ger ett nytt perspektiv på inredningsdesign – med avstånd till det som kallas trendigt har hon istället en vision om att skapa design med väl genomtänkta detaljer i hållbara material. Den nya kollektionen är inget undantag. Här är våra favoriter bland detaljerna.

KD_AW17 Wooden Sphere + Galaxy Natural

KD_AW17_DETAIL Wooden Galaxy Natural

Wood Galaxy. Den tidigare runda asken Wood Sphere får nu sällskap av en lägre version kallad Galaxy. Små vackra askar kan man inte få för mycket av. Välsvarvat för bokhyllan.

KD_AW17 Dot Lamp

 

KD_AW17_DETAIL Cylinder Lamp

Rectangle Lamp. Med fyra ledslingor på innersidan av mässingsramen ger lampan Rectangle ett fängslande ljus. Fin att placera på skrivbordet så väl som i hyllan. Grafiskt och galant.

KD_AW17 Double Moon White

 

KristinaDam-Details_104

Double moon sculpture har inte bara dubbla speglar, den vackra skapelsen kan användas som både spegel och skulptur. Speglarna fästa i piedestalen av marmor reflekterar ljuset vackert runt om i rummet. Marmor och spegelglas är sällan en flopp. Inte den här gången heller.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Nyheter

 • omslag Bistro på danska

  Klassisk fransk bistro-känsla med överraskande inslag. Københavns Møbelsnedkeri har fixat inredningen till Le Trois Cochons i Köpenhamn.

 • burgundy Kombinera mera

  Nya Rum älskar färg – och särskilt i härliga kombinationer. Här är våra absoluta favoritkombos just nu!

 • _MVE6279 Parkerade på loftet

  Det ligger ett romantiskt skimmer över kanalerna i Amsterdam, och en ung familj hittade ett väl dolt paradis bakom två stora garagedörrar. Med en liten budget men stora drömmar, gick de till Studio Appelo och bad om hjälp.

 • Namnlöst-2 Sammetsfest i London

  Från kaffe och cocktails till fullskalig bar och restaurang. Londonbaserade Biasol Design Studio har gett Grid ett anisktslyft – förpackat i ljuvlig sammet.