Nyhetstoppen

Nya Rum listar topp tre bland vinterns design- och inredningsnyheter. I veckan toppar krokar i naturligt trä, geometriska hyllor och serveringsvagn för ett festligare 2017.

Nyhetstoppen

Nya Rum listar topp tre bland vinterns design- och inredningsnyheter. I veckan toppar krokar i naturligt trä, geometriska hyllor och serveringsvagn för ett festligare 2017. 

1.

Denna 19 centimeter stora handgjorda krok är trots sin enkla form en riktig karaktär. Större en del flesta andra krokar ger den med sin runda form harmoni till våra skandinaviska hem. Kroken Hook är skapad av danska Noergaard-Kechayas för MUNK Collective.

HOOK - FRAME MIRROR -SETTING 01

1HOOK Hanger Inspirational MUNK Collective

2.

Metallhyllan Vokals med sina geometriska linjer och djupa färger ger oss många kombinationsmöjligheter. Nya perspektiv uppstår beroende på hur hyllorna sätts upp, horisontellt eller mittemot varandra. Hyllan, skapad av Woud kan stå ensam eller byggas som moduler. We like!

Woud_Vowel-shelf_miljo-HR

Woud_Vowel_red_miljo-HR

3.

Kristina Dam visar än en gång hur rena linjer och grafiska former kan skapa de mest stilfulla möbler. Serveringsvagnen Baushaus Trolley mottar vi gärna som en försenad julklapp.

KristinaDam_bauhaus_trolley


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Design och inspiration

 • 1 Handtuftat hos Acne Studios

  Brittiska fomrgivaren Max Lamb har tillsammans med Kasthall skapat mattor till Acne studios flaggskeppbutik i New York. En butik med hårda material som guld och sten har med de blå handvävda mattorna fått en mjuk och välkomnande atmosfär.

 • wall hook 219 kr Lucie Kaas Krokkvartett

  Vi listar säsongens snyggaste krokar. Enkelt, stilfullt, naturligt eller lekfullt – vad hänger du upp dig på?

 • pied_n_gr_cuople-700x1050 Upphöjd design

  Från galleriet in i vardagsrummet. Piedestalen har till vår stora förtjusning äntligen tagit plats i våra hem. Matti Carlsson Maker står bakom de stilrena piedestalerna i betong och mdf som inte bara ger dina finaste prylar väl förtjänt uppmärksamhet utan tillför också något oväntat och elegant till interiören.

 • corner-armchair-cor-sitzmobel-helmut-lubke-225556-rel5142ea94 Till toner av terrakotta

  Just nu inspireras vi av jordnära färger och influenser från sjuttiotalet. Vad passar då bättre än fantastisk terrakotta? Med brända toner fyller vi hemmet med liv och värme. Här är Nya Rums favoriter.