Hemma på besök

På Leman Locke i London har det inretts för det moderna livet. En hotellvistelse som inte bara innefattar sömn, utan möjligheten att jobba, umgås och laga mat. Med mjuka pasteller är det lätt att komma till ro i det annars ganska galna London.

Hemma på besök

Det är inte längre sängens storlek som avgör hotellrummets. På nya Leman Locke finns det plats för både arbete och umgänge. Beläget i östra London, i den vibrerande stadsdelen Shoreditch är små studios inredda för gäster att sova, jobba, laga mat och umgås i.

leman-locke-bedroom-1

Designbyrån Grzywinski+Pons har formgett alla möbler så som soffor, fåtöljer, sängar och belysning. Rummen välkomnar med pastellfärger, varma texturer och runt mjukt ljus.

leman-locke-common-areas-2

På Leman Locke finns också både restaurang och bar, mötesrum och gym vilket gör det perfekt för både jobbresan och semestern.

leman-locke-bar-2

leman-locke-interiors-4

Grzywinski+Pons får en tillfällig vistelse att kännas som att komma hem till nära och kära. Omfamnad av trygga toner och former.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Arkitektritat

 • kb_stemarie_saviovolpe_westwide-2 Italien tur & retur

  Att arkitekterna på Ste Marie inspirerats av Italien när de renoverat restaurangen Savio Volpe i Vancover går inte att missa. Välkommen in till ett modernt italienskt värdshus med design i trä, lekfull konst och framför allt en familjär atmosfär.

 • Eleanorlakelin-holding texturer i trä

  Vi tipsar om utställningen Rhythm of Time hos Konsthantverkarna i Stockholm. Genom att skala bort bark arbetar brittiska konsthantverkaren Eleaonor Lakelin fram strukturer hos olika träsorter som blir till spännande konstföremål.

 • Foto: Johan Persson Skissernas Museum

  Skissernas museum i Lund slår upp dörrarna igen efter en omfattande renovering, här ligger fokus på den konstnärliga kreativa processen. Nya Rum har pratat med museichef Patrick Amsellem om nu och då.

 • 20150616_JUMA Kloosterlaan_0018 befriande bungalow

  Belgiska arkitektfirman Juma Architects har tagit hjälp av ljust trä och rena linjer för att förvandla 70-talsvillan i Nevele till ett modernt hus med optimal förvaring.