Hemma på besök

På Leman Locke i London har det inretts för det moderna livet. En hotellvistelse som inte bara innefattar sömn, utan möjligheten att jobba, umgås och laga mat. Med mjuka pasteller är det lätt att komma till ro i det annars ganska galna London.

Hemma på besök

Det är inte längre sängens storlek som avgör hotellrummets. På nya Leman Locke finns det plats för både arbete och umgänge. Beläget i östra London, i den vibrerande stadsdelen Shoreditch är små studios inredda för gäster att sova, jobba, laga mat och umgås i.

leman-locke-bedroom-1

Designbyrån Grzywinski+Pons har formgett alla möbler så som soffor, fåtöljer, sängar och belysning. Rummen välkomnar med pastellfärger, varma texturer och runt mjukt ljus.

leman-locke-common-areas-2

På Leman Locke finns också både restaurang och bar, mötesrum och gym vilket gör det perfekt för både jobbresan och semestern.

leman-locke-bar-2

leman-locke-interiors-4

Grzywinski+Pons får en tillfällig vistelse att kännas som att komma hem till nära och kära. Omfamnad av trygga toner och former.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Arkitektritat

 • omslag Bistro på danska

  Klassisk fransk bistro-känsla med överraskande inslag. Københavns Møbelsnedkeri har fixat inredningen till Le Trois Cochons i Köpenhamn.

 • _MVE6279 Parkerade på loftet

  Det ligger ett romantiskt skimmer över kanalerna i Amsterdam, och en ung familj hittade ett väl dolt paradis bakom två stora garagedörrar. Med en liten budget men stora drömmar, gick de till Studio Appelo och bad om hjälp.

 • Namnlöst-2 Sammetsfest i London

  Från kaffe och cocktails till fullskalig bar och restaurang. Londonbaserade Biasol Design Studio har gett Grid ett anisktslyft – förpackat i ljuvlig sammet.

 • kb_stemarie_saviovolpe_westwide-2 Italien tur & retur

  Att arkitekterna på Ste Marie inspirerats av Italien när de renoverat restaurangen Savio Volpe i Vancover går inte att missa. Välkommen in till ett modernt italienskt värdshus med design i trä, lekfull konst och framför allt en familjär atmosfär.