Välbonat i centrala Philadelphia

I hjärtat av downtown Philadelphia, i historiska Charles S.W. Packard Building, ligger ROOST lägenhetshotell.

Välbonat i centrala Philadelphia

I hjärtat av centrala Philadelphia, i historiska Charles S.W. Packard Building, ligger ROOST lägenhetshotell. ROOST är ett av de första hotellen i sitt slag och erbjuder en ny typ av boende för längre vistelser. Tanken är att du som gäst ska bo lika bekvämt här som hemma. Arkitekterna från Morris Adjmi har därför skapat ROOSTS 27 möblerade och fullt utrustade lägenheter.

Lägenheterna har en funktionell design, välvda tak, fiskbensparketter, stora fabriks-liknande fönster och en rymlig planlösning som dekorerats med turkiska mattor, konstverk, växter och designande möbler. Allt för att skapa känslan av att vara hemma.

nyarum_roost_12Den svarta disken i receptionen blir vackert upplyst av taklampan.

nyarum_roost_04Fiskbensparketten pryds av gamla turkiska mattor – som tillsammans med konstverk, växter, detaljer och prylar får lägenheten att kännas mindre anonym och mer hemtrevlig.

nyarum_roost_05Med sina välvda tak, öppna planlösning och ljusa väggar känns lägenheten rymlig och ljus.

 

nyarum_roost_08Inredningsdetaljer i olika material och former pryder de svarta inbyggda bokhyllorna – som är en fin kontrast till det övervägande ljusa i lägenheten.

nyarum_roost_02

nyarum_roost_03Lägenheten är fullt utrustad med alla tänkbara bekvämligheter såsom ugn, spis, tvättmaskin, tumlare, tv och ljudanläggning.

nyarum_roost_10

Text Sandra Gustafsson Foto Matthew Williams


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Arkitektritat

 • WYERS_06 kopia Tillbaka till tygfabriken

  Studio Modijefsky förvandlade den gamla tygfabriken till het restaurang och kafé i Amsterdam.

 • omslag5 Från det ena till det andra

  I Melbourne har Freadman White Architects tänkt till ordentligt och skapat nya möjligheter i ett flexibelt hem.

 • omslag Bistro på danska

  Klassisk fransk bistro-känsla med överraskande inslag. Københavns Møbelsnedkeri har fixat inredningen till Le Trois Cochons i Köpenhamn.

 • _MVE6279 Parkerade på loftet

  Det ligger ett romantiskt skimmer över kanalerna i Amsterdam, och en ung familj hittade ett väl dolt paradis bakom två stora garagedörrar.